Un article del professor Daniel Torras a la revista Quarterly Review of Film and Video analitza el silenci audiovisual

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals Daniel Torras i Segura ha publicat un article a la revista científica Quarterly Review of Film and Video sobre l'essència del silenci, les seves característiques i definició en un entorn narratiu audiovisual, les tipologies de silenci audiovisual existents, així com les seves dimensions analítiques. L'article, titulat “Understanding Audiovisual Silence. Proposal of an Analytical Model” acaba proposant una metodologia, elaborada pel professor del TecnoCampus, per analitzar els usos, funcions i efectes del silenci audiovisual en un producte.

Aquest article recull la investigació del professor Torras dels darrers anys, luna de les poques recerques a nivell mundial que es dedica a estudiar aquest recurs narratiu i mitjà de comunicació com és el silenci. L'article situa al TecnoCampus com un punt internacional de referència en l'estudi del silenci com a recurs audiovisual.

La revista Quarterly Review of Film and Video està classificada en el primer quartil (Q1) de les revistes científiques d'aquesta àrea i té un sistema de revisió dels seus articles mitjançant una metodologia cega per a experts (blind peer review). La publicació, editada pel grup Taylor & Francis, selecciona articles internacionals que tractin els estudis de la imatge en moviment des d'una perspectiva crítica, històrica o teòrica.