El professor Jesús Martínez Marín publica el llibre "Fonaments de Logística i Operativitat Portuària"

El professor de l'Escola Superior de Ciències Socials i l'Empresa Jesús Martínez Marín (a la imatge, durant una classe), coordinador dels estudis de logística i negocis marítims al TecnoCampus, ha publicat i editat un llibre titulat Fonaments de Logística i Operativitat Portuària.

El llibre comença analitzant els principis fonamentals del negoci marítim, per després recórrer els conceptes bàsics del món portuari, les formes de gestió, incloses les formes més comunes d'evolució, plantejada en generacions portuàries, així com una aproximació a les concessions portuàries. Es tracta d'un compendi que, en la primera edició, persegueix fer que el lector pugui extrapolar-lo a qualsevol altre port, i pugui fer les anàlisis comparatives necessaris per al progrés de les economies portuàries.

És el segon llibre que publica el professor el 2021, després de Transport Marítim de Mercaderies Perilloses. Es tracta d'un text de referència molt complet i molt pràctic per als que comencen a conèixer la logística i l'operativitat portuària, una obra recopilatòria, resultat d'anys d'escriure i narrar, espera només servir de càpsula formativa per als que volen submergir-se després, en formacions més complexes. Aquest llibre s'emmarca en la línia del grup de recerca GRAEFES, en el seu apartat de logística i negocis marítims.