Entrevista a les dues estudiants de Turisme i AdE becades per l'empresa Aquahotel

"Considero que la formació en turisme és força poc coneguda i en conseqüència la seva importància també. Perquè quan pensem en estudiar turisme ens ve al cap el fet d'estudiar idiomes i pensem que amb això n'hi ha prou. En aquesta mentalitat m'incloc, ja que mai m'havia parat a pensar què hauria darrere d'un grau de Turisme fins al moment que vaig començar a interessar-m'hi i vaig ser conscient de tot el que engloba ", afirma M. Mercè Sansalvador, estudiant del Doble Grau en Turisme i Gestió de l'Oci i Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació de Tecnocampus, que ha rebut aquest una de les dues beques Universitat Empresa que atorga l'empresa Aquahotel com a reconeixement al seu expedient acadèmic.

Aquestes beques, que s'atorguen cada any, tenen com a objectiu posar en valor l'esforç dels estudiants d'aquestes doble grau. L'empresa Aquahotel concedeix beques als estudiants amb millor expedient acadèmic i amb una alta motivació per a aquests estudis.

Anna Castells, també estudiant de la doble Turisme i ADE, ha rebut la beca i amb aquesta ajuda econòmica realitzarà un voluntariat a Costa Rica aquest estiu, que ajudarà al seu creixement personal i professional. "El sector de mica en mica tornarà a créixer davant les ganes de la població de tornar a viatjar. Crec que la formació en turisme permet millorar i modernitzar el sector davant els nous reptes que es presenten", explica Castells.

Pel coordinador de la titulació, Àlex Araujo, "no hi ha dubte que el turisme és i seguirà essent un dels motors econòmics de la nostra economía". 

Llegeix l'article aquí.