Epinium comparteix a les xerrades Startup Talks d’Acció la seva experiència empresarial

El passat 26 de setembre, va tenir lloc al Tecnocampus una de les xerrades Startup Talks, organitzada per ACCIÓ en col·laboració amb els centres de promoció econòmica del territori. En aquesta ocasió, el ponent convidat va ser Carlos Martinez Barriga, CEO d’Epinium, que va compartir amb els assistents la seva trajectòria emprenedora des de que va tenir la seva primera idea de negoci mentre compaginava els seus estudis d’AdE i Gestió de la innovació al TecnoCampus.

Martínez va posar l'èmfasi en la necessitat que els emprenedors “surtin de la cova”, la seva zona de confort, per relacionar-se amb els potencials usuaris, clients, connectar-se amb altres emprenedors i sobretot, vendre. "Detectant les necessitats dels seus clients podran millorar el seu producte i adaptar-lo al veritable segment de mercat", va apuntar.

Epinium és l'única agència espanyola certificada per Amazon que ofereix eines i serveis a empreses que venen a través d’aquest canal, i les ajuda a incrementar les seves vendes de manera efectiva i ràpida.

Si ets una empresa que ven per Amazon, inscriu-te a la seva propera sessió, que tindrà lloc el 15 d’octubre i que realitza conjuntament amb Amazon, on explicaran les claus per tenir èxit a la plataforma de venta.