Epinium i Pocket Piano, empreses de la incubadora, participen a la Techcrunch Disrupt 2017

Les empreses Epinium i Pocket Piano, ubicades a la incubadora del parc tecnològic del TecnoCampus, participen des del 18 de setembre i fins avui a la Techcrunch Disrupt 2017, a San Francisco, als Estats Units. Es tracta d’una de les fires de start-ups més grans del món i aparador internacional per empreses amb tecnologies diferencials i innovadores.

Epinium i Pocket Piano són dues les deu start-ups catalanes que participen en aquesta missió empresarial, organitzada per ACCIÓ, que aplega tot l’ecosistema empresarial de Silicon Valley amb els principals fons de capital risc i corporacions tecnològiques. La start-up Pocket Piano, impulsada per Josep Berguedà, presenta un teclat de piano tàctil professional de mida real i fabricat amb teixit intel·ligent. Epinium, per la seva banda, presenta Epinium Analytics, una plataforma que utilitza la intel·ligència artificial i el big data perquè les marques detectin canvis en el mercat, la reputació en xarxes i les tendències del mercat.

La participació en aquesta fira significa per a ambdues empreses la possibilitat d’obrir-se a nous mercats. “Tenir la possibilitat de ser a la fira més gran de start-ups és una manera de fer els primers contactes per obrir-nos a l’immens mercat americà.”, afirma Carlos Martínez, fundador d’Epinium.