L’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa gradua més 300 estudiants

Un total de 337 estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa es van graduar el passat divendres 5 de juliol al TecnoCampus, en un acte dividit en tres sessions celebrat a l’Auditori del TecnoCampus. Han finalitzat els seus estudis 65 estudiants en AdE i Gestió de la Innovació, 19 en AdE i Gestió de la Innovació (docència en anglès), 16 en Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, 5 en Turisme i Gestió del Lleure, 45 en la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i AdE i Gestió de la Innovació, 61 en la Doble titulació en AdE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals, 100 en Màrqueting i Comunitats Digitals i 26 en Logística i Negocis Marítims.

El director de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, Josep Maria Raya, que va assistir al primer acte de graduació com a director des del seu nomenament el juliol del 2018, va animar els estudiants a no perdre la curiositat per aprendre coses noves i a seguir vinculats a la universitat des de la comunitat de graduats del TecnoCampus a través del programa Alumni. Pablo Pareja, comissionat per a la trajectòria dels estudiants de la Universitat Pompeu Fabra i padrí extern de la promoció 2019, va afirmar en el seu discurs que la graduació només és un punt i seguit en l’etapa com a estudiant i va recomanar als graduats seguir formant-se, no tenir por a equivocar-se i potenciar sempre la col·laboració i la companyonia. “No només heu de treballar per ser bons professionals, sinó també millors persones”, va afegir.

Els parlament dels professors, el discurs dels representants de promoció i el lliurament de diplomes als graduats van ser alguns dels moments més emocionants de l’acte. Pel que fa als millors expedients acadèmics, es va entregar un reconeixement a Laura Estivill, en AdE i Gestió de la Innovació; Miriam Bermudez, en AdE i Gestió de la Innovació (docència en angles); Santiago Castiella, en el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació; Sandra Llorens, en la Doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i AdE i Gestió de la Innovació; Roser Vidal, en Doble titulació en AdE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals; Bruno Gabarrón, en Màrqueting i Comunitats Digitals; i María Baró, en Logística i Negocis Marítims.

L’alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, va assenyalar, en el discurs de clausura de la primera sessió, el compromís del TecnoCampus per seguir essent una eina al servei de les persones que contribueixi al desenvolupament social i econòmic del territori. El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, que va cloure la segona i tercera sessió, va apuntar que la formació en competències transversals en emprenedoria i innovació, que s'incorporen en tots els estudis del TecnoCampus, poden esdevenir un element diferenciador que ajudi els graduats a posicionar-se en un mercat laboral que busca uns perfils professionals cada cop més multidisplinaris, amb una clara vocació internacional i amb capacitat per adaptar-se als canvis.