Un centenar d’estudiants escolten el programa “El matí i la mare que el va parir” en directe des del TecnoCampus

El TecnoCampus ha acollit aquest matí l’emissió en directe del programa El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac, que s’ha emès des de les 7 fins a les 10 hores. Un centenar d’estudiants del TecnoCampus, i alumnes de tercer d’ESO i de primer de Batxillerat de l’Escola Freta de Mataró han omplert l’Auditori del TecnoCampus per escoltar en directe el programa líder a Catalunya en la ràdio juvenil.

Aquest és el setè any que El matí i la mare que el va parir es desplaça fins al TecnoCampus per emetre el programa en directe i motivar els estudiants, en període d’exàmens, a començar el matí amb energia i bon rotllo. L’equip encapçalat per Carles Pérez ha dinamitzat el programa amb música, humor, actualitat i ha potenciat la participació dels estudiants. L’home que brama i El Gran Germán han donat el toc de diversió al programa, interactuant amb els espectadors i cantant un rap sobre el TecnoCampus. En aquesta ocasió, el presentador Carles Pérez ha entrevistat Alberto Castro i Pol Martínez, estudiants d’audiovisuals i membres de l’equip que gestiona Ràdio TecnoCampus. És un espai que va néixer a principis d’aquest curs per crear comunitat universitària i per fomentar una plataforma d’expressió i de pràctiques als estudiants.

Durant el programa el públic també ha pogut gaudir de música en directe amb l’actuació del grup Animal, que al març va publicar La melodia del foc, el seu segon disc després del debut de fa dos anys amb Més enllà de les paraules. La banda liderada per Gerard Aledo barreja en aquest treball pop, folk, rock, reggae i soul. L’equip de Ràdio Flaixbac ha regalat samarretes i tasses als estudiants, que s’han pogut fer fotografies amb ells al final del programa.