Estudiants de màster de la universitat ICESI de Colòmbia realitzen un curs d’ emprenedoria digital al TecnoCampus

Un total de 31 estudiants de la universitat ICESI de Cali (Colòmbia) fan una estada del 17 al 21 de juny al TecnoCampus per formar-se en emprenedoria digital. És el segon any consecutiu que estudiants d’aquesta universitat realitzen aquest curs al TecnoCampus dins del seu programa d’MBA (Master of Business Administration), acompanyats per Carlos Enrique Ramírez, director de màsters d'ICESI. Aquest matí s'ha donat el tret de sortida al programa amb la benvinguda del director de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, Josep Maria Raya, el professor Roberto Dopeso i l’equip de l’Oficina de Relacions Internacionals i de Formació Permanent del TecnoCampus.

El programa, amb sessions tant al TecnoCampus com a Barcelona, té per objectiu formar professionals per liderar la transformació digital de les empreses amb una mirada estratègica. És per això que el curs combina classes magistrals, experiències professionals i visites a empreses. En aquest sentit, durant l’estada visitaran empreses referents en l’àmbit digital com BitPhy, una start-up que ha desenvolupat un software per a l'anàlisi de dades i que elabora prediccions sobre les vendes del petit comerç; i Byhours, que ha estat capaç de fer-se un lloc en el mercat de l’allotjament turístic amb una proposta basada en la reserva d’habitacions d’hotel per hores.

Pel que fa a les sessions al TecnoCampus, es treballaran conceptes com innovació digital, inbound màrqueting, posicionament web, analítica empresarial o xarxes socials, elements que els estudiants hauran d’aplicar en el projecte de l’MBA que presentaran a l’última sessió del proper divendres 21 de juny.