El TecnoCampus acull aquest dijous el GenticDay2016, la gran trobada del sector TIC català

GENTICDAY2016 és la trobada anual del sector TIC català on Administració, Universitat i empreses de tot Catalunya es citen per analitzar el sector, compartir experiències i establir acords de col·laboració i cooperació. La trobada la inaugurarà a les 9h a l'Auditori la consellera de Presidència, Neus Munté; l'alcalde de Mataró, David Bote; la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén; i el director de Gentic, Albert Cortada.

La cita és una excel·lent oportunitat de trobada entre oferta i demanda on parlar sobre els dubtes i necessitats de les pimes i les solucions que el sector ofereix per afrontar amb èxit la transformació digital.

Lloc: Tecnocampus (Av. d'Ernest Lluch, 32)
Data: 24 novembre.
Horari: De les 9h a les 15h.
Tema: “El repte de la digitalització”.

Inscripció gratuïta i programa aquí

Per a la majoria de petites i mitjanes empreses, la transformació digital és un procés de canvi absolutament necessari per mantenir la competitivitat i poder accedir a noves oportunitats. Un procés on, a més d’incorporar noves tecnologies i processos digitals, és necessari adquirir i implementar una nova cultura empresarial i noves disciplines de gestió.

Durant el GENTICDAY2016 tindreu l’oportunitat d’assistir a ponències, xerrades i performances orientades a aquest canvi; visitar més de 30 estands d’empreses TIC que ofereixen assessoria, aplicacions i solucions i fer un efectiu networking amb professionals i empresaris de tot Catalunya.

Sigui quin sigui el sector de la vostra empresa, en el GENTIC DAY podreu oferir  i trobar solucions per abordar amb eficiència el necessari procés de transformació digital.