Graphenicalab, guanyadora dels factories of the Future Awards 2020

El projecte Graphenicalab, del Grup Nanonica, empresa allotjada a TecnoCampus, ha guanyat el premi de l’startup més disruptiva en l’àmbit industrial dels Future Awards que es s´han convocat aquest mes de març al Congrés d’Indústria 4.0 Advanced Factories.

Aquest premis reconeixen el treball, esforç i lideratge d'empreses, professionals, universitats, centres tecnològics i startups que aposten per la tecnologia i la transformació de la indústria per a fer-la més competitiva. Més de 170 companyies i projectes han presentat la seva candidatura a aquests premis, dels quals han sortit guanyadors Graphenicalab, Skis Rossignol,ATTEN2 iGestamp.

Graphenicalab, és una startup que combina nanotecnologia i electrònica impresa per a la ràpida creació de prototips. La seva visió per a traslladar solucions basades en grafè del laboratori a usos quotidians industrials amb estalvis radicals de cost i reduint l'impacte ambiental li ha valgut per a ser guanyadora d'aquest premi.

El grup d’empreses Nanonica té com a objectiu la transferència tecnològica. Cerquen tecnologies d’universitats o centres tecnològics a nivell mundial i desenvolupen aplicacions en diferents àmbits (salut, indústria,...). L’any passat amb el projecte Aurocis va guanyar el premi de la Red Impulso que s’atorga a la trobada d’alcaldes de ciutats innovadores. Aurocis està desenvolupant un tractament pel càncer amb una tecnologia que utilitza nanopartícules d’or com a vehicle de transport dels fàrmacs que permet reduir la toxicitat i només incidir en les cel·lules afectades.

Veure noticia