El Grau en Enginyeria Informàtica, present a la 8a edició del congrés internacional Spring I/O

Estudiants, graduats i un professor del Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i de la Doble Titulació amb Disseny i Producció de Videojocs han assistit a la vuitena edició de la congrés internacional Spring I/O, celebrat els dies 16 i 17 de maig al Palau de Congressos de Montjuïc.

A nivell europeu, es tracta de l'acte més gran que se celebra al voltant de la tecnologia de programació Spring, un framework de codi obert que utilitzen moltes empreses a l’hora de desenvolupar sistemes d’informació. L’edició d’enguany ha comptat amb més de 1.200 assistents, més de 50 ponents i prop de 55 xerrades i tallers.

Per part del TecnoCampus, hi van assistir el professor Josep Roure, acompanyat de graduats que utilitzen professionalment Spring en les seves respectives empreses i de quinze estudiants que van participar en el congrés com a voluntaris. Aquesta col·laboració ha estat possible gràcies a la vinculació des del grau amb Sergi Almar, organitzador principal del congrés i graduat en Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió a l’Escola Superior Politècnica de Mataró, abans de la seva integració als centres universitaris del TecnoCampus. Segons Roure, participar en aquest acte ha permès als estudiants entrar en contacte amb professionals del sector i “comprovar que la tecnologia que s’explica a classe s’utilitza actualment en el món empresarial”.

A la foto, d’esquerra a dreta, tres dels participants, Sergi Almar, organitzador de la jornada, i el professor Josep Roure.