Assisteix amb descompte al congress Advanced Factories 2019

Per tercer any consecutiu, del 9 a l'11 d'abril se celebra el congrés d'indústria 4.0 Advanced Factories, sobre indústria avançada i digital. Barcelona serà punt de trobada per a més de 12.000 professionals que vénen a conèixer les últimes novetats industrials de la mà dels més de 170 ponents internacionals i de les més de 300 firmes expositores que presenten les seves solucions més innovadores pel sector manufacturer.

El TecnoCampus col·labora en la iniciativa i els estudiants, professors o empresaris podran beneficiar-se d’un preu especial en el registre com a visitants d’AF2019, amb el codi que apareix a la imatge.

L'objectiu del congrés és apropar als professionals del sector industrial, tant a pimes industrials com grans plantes de producció instaurades al nostre país, les últimes tecnologies i innovacions per ajudar a millorar la seva competitivitat. És per aquest motiu que tots aquells experts, tècnics, emprenedors, universitats, centres de recerca i d’innovació poden presentar fins al febrer la candidatura dels seus projectes, idees, casos d’èxit o solucions que ajudin al sector industrial a millorar la seva competitivitat a través de noves tecnologies, a la millora de processos productius i de servei al client, o a través de nous models per apropar les fàbriques cap a la Indústria 4.0.

Activitats vinculades al congrés:

  • Factories of the Futur Awards

Els premis de reconeixement a professionals i projectes més innovadors per a l’automatització i digitalització de la indústria d’Advanced Factories s’entregaran el 10 d’abril a Barcelona.

Advanced Factories, obre de nou les candidatures als premis Factories of the Future Awards 2019. Uns premis l’objectiu del qual és fomentar i promoure la innovació i transferència tecnològica a la indústria, així com donar visibilitat als projectes i solucions més disruptives del moment que millorin la competitivitat del sector industrial.

En la vocació d’impulsar la indústria, Advanced Factories vol reconèixer el treball, el lideratge i la transformació d’aquelles empreses que aposten per la innovació i s’adapten a la nova era de la Indústria 4.0 amb els Factories of the Future Awards. Uns premis on es valoren quatre categories principals: 

• Lideratge en la transformació digital de la planta industrial.
• Promoció de l'atracció i el desenvolupament del talent en la indústria.
• Innovació tecnològica per a la fàbrica del futur.
• Investigació i desenvolupament d'intel·ligència artificial aplicada en plantes industrials.

 La convocatòria per als Factories of the Future Awards estarà oberta fins al proper 1 de març de 2019. Més d’una cinquantena de projectes i empreses van participar a la passada edició. Aquest any, els guanyadors es coneixeran durant el sopar de Gala previst pel dimecres 10 d’abril a Barcelona.

  • Industry Start-up Forum.

L’oportunitat per als emprenedors de reunir-se amb potencials partners i inversors per a que puguin compartir les seves solucions innovadores, establir sinèrgies i desenvolupar els projectes més disruptius a la Fàbrica connectada.

El Fòrum busca projectes disruptius que impactin en les Fàbriques del Futur en tecnologies com la Intel·ligència Artificial, Manufactura Additiva, el Big Data i Analytics, IoT, Robòtica o l’Automatització. Els projectes poden inscriure’s fins el proper 24 de març. El fòrum tindrà lloc el 10 d’abril. Els finalistes participants seran automàticament seleccionats com candidats a les Factories of the Future Awards que es lliuraran el mateix dia.

Ubicació: CCIB – Centre de Convencions

Per més informació.