Investigadors del grup Publiràdio visiten el TecnoCampus per establir col·laboracions en el sector audiovisual

Els professors Armand Balsebre, Juan José Perona i Maria Luz Barbeito de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membres del grup Publiràdio van visitar el passat 15 de juny les instal·lacions del TecnoCampus de la mà del grup de recerca SSIT (per les sigles So, Silenci, Imatge i Tecnologia), ubicat al TecnoCampus, per establir possibles col·laboracions dins del sector de la comunicació audiovisual, la publicitat i el màrqueting.

Els professors Daniel Torras, Jordi Roquer i Santos Martínez del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, també integrants del grup SSIT, van actuar com a amfitrions d’aquesta trobada en la qual es va acordar iniciar un projecte conjunt. L’objectiu és treballar aspectes relacionats amb la publicitat, el màrqueting, la comunicació audiovisual, i la música i el so, que són els principals camps d’interès i de confluència dels dos grups de recerca participants. Per al proper mes d’octubre s’organitzarà una segona reunió, aquesta vegada a la UAB, per desenvolupar i avançar en la materialització del projecte.

Publiràdio és un grup universitari de recerca que es dedica a la investigació de temes relacionats amb la publicitat i la comunicació radiofònica. Per altra banda, SSIT també és un grup universitari d’investigació independent, amb seu al TecnoCampus, que promou i realitza projectes dins de l’àmbit de la comunicació audiovisual i la publicitat. En concret, des del SSIT es treballa per una investigació pluridisciplinar sobre el so, la música i el silenci en relació a la imatge i la tecnologia.