L'alcalde visita els laboratoris de l'empresa Nanotargeting

L’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, ha visitat avui els nous laboratoris de l’empresa Nanotargeting, que recentment ha rebut el premi al projecte més innovador en la trobada que es va fer a Madrid de Red Innpulso-Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación. Ho ha fet acompanyat dels responsables de l'empresa, Piergiorgio Pelassa, director, i Aurora Conill, project manager. Nanotargeting té com a missió el desenvolupament d'aplicacions biomèdiques de la nanotecnologia.

L'alcalde ha destacat la importància del premi rebut i ha remarcat que atreure empreses com Nanotargeting al TecnoCampus és un motor de creació d'ocupació i de projecció exterior de la ciutat. 

Un dels projectes clau de Nanotargeting, i pel qual va ser premiat, és una investigació en nanopartícules d'or que poden servir para tractar amb més eficàcia alguns tumors cancerígens. "Usem nanopartícules d'or para transportar fàrmacs al tumor i així reduir la toxicitat de la quimioteràpia. La quimioteràpia mata las cèl•lules del tumor, pero també d'altres òrgans", ha explicat Aurora Conill.