L'app i plataforma d'alimentació de persones MyHealth Watcher reforça la seva àrea científica

myHEALTH WATCHER la plataforma especialitzada en la promoció de la salut a través de l'alimentació i de l'estil de vida, incorpora al seu equip com a director científic el Dr. Helmut Schröder, investigador i especialista en epidemiologia nutricional i activitat física.

Schröder és actualment Responsable de l'Àrea d'Epidemiologia Nutricional i Obesitat Infantil en el grup de Risc Cardiovascular i Nutrició en l'Institut Hospital de la Mar de Recerca Mèdica a Barcelona i Coordinador del grup 30 de CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública. Les seves línies de recerca se centren en la relació entre l'estil de vida i la malaltia i l'impacte de la nutrició i activitat física en l'obesitat i d'altres factors de risc cardiovascular, tant en adults com nens/as.

Amb la incorporació de Schröder, myHEALTH WATCHER es reafirma com a plataforma d'alimentació personalitzada que promou hàbits de vida saludables. La seva app mòbil, disponible per a iPhone i Android, és l'única que ofereix informació de productes i consells nutricionals adaptats al perfil de salut de cada usuari. En aquest perfil inclou informació rellevant com celiaquia, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, diabetis, etc. Una plataforma d'important base científica que treballa per oferir una informació exacta, veraç i fiable.

L'equip de myHEALTH WATCHER està compromès amb la informació de qualitat -basada sempre en l'evidència científica-, en la prevenció de malalties d'origen cardiovascular i en la lluita contra l'obesitat infantil, projecte en el qual compta amb el suport, entre altres, de la multinacional tecnològica CISCO, des del seu centre de Co-Innovació de Barcelona.