L'oferta de màsters i postgraus es presenta al Saló Futura virtual

Del 20 al 24 de maig, el TecnoCampus serà present a FiraCampusVirtual, el nou format virtual del Saló Futura, que es va haver de suspendre el març per la crisi del coronavirus.

Adreçat als graduats/llicenciats i professionals que vulguin seguir la seva formació realitzant un màster o postgrau, el Saló Futura és una oportunitat per informar-se de l'oferta de màster i postgrau que poden trobar a Catalunya i en concret resoldre qualsevol dubte sobre els cursos que s'impartiran al TecnoCampus el curs 2020-2021.

Els centres universitaris del TecnoCampus estan adscrits a la Universitat Pompeu Fabra i tots els títols de màster i postgrau són títols oficials o propis d’aquesta universitat.

La fira tindrà un format adaptable a dispositius mòbils i, a més, durant aquests dies, a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs estudiants de màster i postgrau. També es podrà assistir a webinars en directe. Horaris: de dimecres 20 de maig a dissabte 23 de maig, de 10 a 20 hores. Diumenge 24 de maig de 10 a 17 hores. 

Per a més informació podeu contactar amb de formació permanent: formaciopermanent@tecnocampus.cat