La Generalitat acredita el TecnoCampus com a agent de suport a la internacionalització empresarial

L’Agència per a la competitivitat de l’empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya acredita el TecnoCampus com agent de suport a la internacionalització.

L'acreditació d'Agent de suport a la internacionalització reconeix el TecnoCampus com a entitat capacitada per donar suport a les empreses que volen sortir a l’exterior, fruit de l’experiència en assessorament empresarial.

Aquest segell atorga prestigi com a entitat referent de suport a la internacionalització al territori i permet accedir a línies de finançament i/o programes que es convoquin per a l’execució de serveis i activitats en aquest àmbit

Sota el nom de Go Global, el TecnoCampus va posar en marxa al 2017 un programa d’acompanyament a les startups i empreses del Maresme que tenen la voluntat d’iniciar les vendes internacionals i/o millorar la seva estratègia exportadora.  El programa inclou serveis  d’assessorament per part d’experts en comerç internacional, estratègic i operatiu; així com en màrqueting digital internacional. A més a més, el TecnoCampus és membre de diverses xarxes internacionals de parcs empresarials, amb els quals manté convenis de Softlanding que obren la possibilitat d’un suport operatiu al país de destí.

Aquesta acreditació, doncs, suposa un pas més cap a la consolidació d’aquest servei, clau per al creixement i la millora de la competitivitat de les empreses.