La lliga de debat clou la quarta edició, en què han participat cinquanta estudiants

La quarta edició de la lliga de debat del TecnoCampus va fer la cloenda divendres passat amb la final universitària i la de centres de secundària. En el primer cas els guanyadors van ser els estudiants Joan Escolà, Clàudia Faraudo i Pol Parra, mentre que en el cas de secundària, es va imposar l'equip del Freta Mataró. La benvinguda a l'acte va anar a càrrec de la vicepresidenta del TecnoCampus, Alícia Romero, i del periodista del portal Adolescents.cat, Roger Carandell, que van destacar la importància de la comunicació en totes les professions. En la final, el tema de debat en la competició universitària va ser la immigració, i en la competició de secundària, el fracàs com a pas previ cap a l'èxit.

Les lligues de debat, concebudes com a eines per a potenciar una competència transversal com és la comunicació, tenen un fort arrelament a les universitats. En aquests edició hi han participat trenta estudiants universitaris del TecnoCampus i trenta-cinc de cinc instituts de secundària (Maristes Champagnat, GEM, Salesians, Freta Mataró i Institut Vall del Mediona). 

Els membres del jurat van escollir com a millors oradors Oscar Sala (competició universitària) i Laura Vázquez (competició se secundària). Els guanyadors de la competició universitària del TecnoCampus participaran ara a la lliga de debat que organitza la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona.

.