La Mobile Week organitza tallers i conferències per acostar la tecnologia a la ciutadania

El TecnoCampus acull el proper mes de juliol diverses activitats emmarcades en la tercera edició de la Mobile Week, organitzat per Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat. Es tracta d'una setmana, del 5 a l'11 de juliol, dedicada a apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital.

Per tot això, la temàtica principal de la Mobile Week 2021 a la ciutat de Mataró girarà al voltant del paper de les tecnologies per a afrontar amb èxit els reptes generats per les crisis, tant durant la seva vigència com en la nova realitat que en sorgeix.

Les xerrades giraran entorn de les següents temàtiques:

  • El paper que té la tecnologia durant les crisis. Es proposa la realització de cinc xerrades d’aquest àmbit, de les quals tres s’orientarien al públic adult, una al sènior i una al públic general.
  • Les habilitats professionals digitals: què està demanant el mercat? Es preveu fer una xerrada orientada a persones joves.
  • La protecció de la nostra privacitat i dades a internet. En aquest àmbit es preveuen tres xerrades, dues de les quals anirien orientada al públic adult i l’altra a públic en general. 
     

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus són les entitats impulsores de la Mobile Week a la ciutat. Les següents entitats i empreses donen suport al desenvolupament de les activitats: EURECAT, Cambra de Comerç de Barcelona (Delegació de Mataró – Maresme), FAGEM (Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Salut, Everis,  GENTIC (grup d’empreses TIC del Maresme), PIMEC Maresme-Barcelonès Nord i Dona’t un impuls (col·lectiu de dones empresàries).