La Nit de l’Emprenedoria premiarà el 28 de novembre els millors projectes emprenedors del territori

La tradicional Nit de l’Emprenedoria que organitzen cada any el TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró se celebrarà el dimecres  28 de novembre. S’hi farà el lliurament de la divuitena edició dels premis Creatic a l’emprenedoria, que aquest any han registrat un fort augment de la participació, amb 45 candidatures, el doble que l’any passat, que optaran al primer premi (12.000 euros), el segon (6.000) i el tercer (3.000). Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, al parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 120 empreses.

Els Creatic compten per primer cop amb la implicació econòmica de les empreses del parc tecnològic: un total de vuit empreses del parc,  a més de BStartup del Banc Sabadell,   s’han convertit en mecenes dels premis. Són les empreses CSV Experts i Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Eignapharma, Minoryx Therapeutics i l’esmentada BStartup (categoria gold); Web Manager Service i Palobiofarma (categoria silver); i Sabática (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses han fet possible augmentar la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que, com ells fa uns anys, fan els seu primers passos.

Hi col·laboren, a més dels mecenes dels Creatic, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya a través d’ACCIÓ i Catalunya Emprèn, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona,Confederació patronal Pimec i la xarxa d’inversors Banc.

La Nit també serà el moment per a l’entrega al millor projecte d’emprenedoria universitària del TecnoCampus –s’han rebut quinze candidatures d'estudiants- i per als reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions, que lliura l’Ajuntament.

L’acte serà dinamitzat per l’actor Pep Plaza i serà presidit per l’alcalde i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, David Bote.