L’empresa Racetick guanya el 3er premi al XX Campus Emprenedor Seedrocket

Racetick, startup ubicada a la incubadora del TecnoCampus, ha guanyat el 3er premi del XX Campus Emprenedor Seedrocket. Racetick ha desenvolupat un Marketplace que aglutina els esdeveniments esportius de participació (running, ciclistes, triatló, natació, etc.).

Lluis Genero, fundador de l’empresa, està satisfet pel premi i perquè alguns inversors van mostrar interès en el seu projecte. Comenta, doncs, que ha estat una bona oportunitat per donar a conèixer el seu projecte a la comunicat d’inversors i iniciar els primers contactes i reunions.  

El XX Campus va tenir lloc la setmana passada a la seu de Google for startups- Campus Madrid, en el qual van participar els 12 projectes finalistes, en el qual van poder gaudir de ponències, casos d’èxit i sessions de mentoring, per part dels mentors de Seedrocket.

El divendres, la sala es va omplir d’inversors, mitjans de comunicació, fons i family office, per assistir al Investor’s Day. Cada startup va presentar el seu projecte en 4 minuts amb l’objectiu d’atraure el públic. Després de les votacions dels mentors, es van proclamar els tres guanyadors: En primer lloc Opositatest, en el segon Frankie The King i en el tercer Racetick.

Per més informació.