L’equip Bytemaster TecnoCampus Racing Team s’estrena a la competició Motostudent enfilant-se a la 4a posició a nivell espanyol

Estudiants i graduats del TecnoCampus han participat per primera vegada a Motostudent, la competició de motociclisme a nivell internacional per a estudiants universitaris. Sota el nom Bytemaster TecnoCampus Racing Team, l’equip va competir del 15 al 18 de juliol a MotorLand a Aragó i va aconseguir enfilar-se a la desena posició a nivell mundial i a la quarta a nivell espanyol.

L’empresa Bytemaster i el TecnoCampus són els dos patrocinadors d’aquesta iniciativa impulsada per estudiants i graduats de diferents graus del TecnoCampus, un patrocini que s’emmarca dins de l’aposta de la institució per fomentar la col·laboració entre l’àmbit universitat i l’empresa. La presentació oficial de l’equip i la motocicleta va tenir lloc el dilluns 12 de juliol a l’Auditori del TecnoCampus, i va comptar amb l’assistència dels socis fundadors de Bytemaster, Salvador Monill i Xavier Camps; l’alcalde de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus, David Bote; l’equip d’estudiants que lideren el projecte; i una seixantena d’assistents.

Han format equip els graduats Miquel Giménez (Enginyeria Mecànica i Enginyeria Electrònic), David Giménez i Júlia Camats (AdE i Gestió de la Innovació i Màrqueting), David Domingo (Enginyeria Mecànica), Cristpher Martin (Enginyeria Electrònica), Daniel Navarro (Enginyeria Informàtica i Videojocs), Octavi Colom (Logística i Negocis Marítims); i els estudiants Josep Casals (Enginyeria Mecànica i Enginyeria Electrònica), José Keirsbilck (Enginyeria Mecànica), i Victòria Poyatos i Vanessa Lastra (AdE i Gestió de la Innovació i Màrqueting).

Tots els equips han competit amb un prototip de moto3 amb motor KTM 250cc, amb el gran repte afegit que cada equip havia de dissenyar i fabricar des de zero cadascuna de la resta de les parts de la moto. En aquest sentit, la moto ha estat preparada a mida per a Sergi Sánchez, el pilot amateur que ha competit com a pilot de Bytemaster TecnoCampus Racing Team. L’equip també ha comptat amb la col·laboració tècnica de diferents professionals: Alejandro Rosales, de PitPro; Juanma, d'ArianeTech; Àngel Perales, de Soldaduras Tècncias Perales; Enric Carmona, Ridocar, i Xavier, de Blaze Racing.