Meet de Leaders, una iniciativa d'estudiants del TecnoCampus per oferir una nova perspectiva del món empresarial i tecnològic

Meet the Leaders és l'ambiciós projecte de vuit estudiants del TecnoCampus enfocat al món empresarial, amb el propòsit d'acostar els principals líders empresarials, emprenedors, socials i d'opinió, a milers de joves. Ho fa a través de petites píndoles de deu minuts, que tenen la intenció d'aportar coneixement d'una manera pròxima,  dinàmica i entretinguda, a aquests dies atípics.

En un primer moment Meet the Leaders es va organitzar com un congrés presencial que s'havia de celebrar el 13 de maig a les instal·lacions del TecnoCampus i comptava amb la participació de més d'una desena de professionals de grans multinacionals i start-ups reconegudes. No obstant això, després de la crisi sanitària del COVID-19, l'esdeveniment va haver de ser cancel·lat per indicacions de les autoritats. Així doncs, els organitzadors van decidir portar aquest esdeveniment a casa, ja no només per als més de 3.500 estudiants del TecnoCampus, sinó també per a tot aquell que sent curiositat per algun d’aquests referents. L'esdeveniment va arrencar el passat 27 d'abril s'està duent a terme a través de tres vídeos setmanals publicats en diferit, amb empreses de la magnitud d'Inditex, Operación Triunfo, Marca Barcelona, Randstad, Encomenda, entre moltes altres. El contingut està disponible de manera totalment gratuïta en tots els perfils de Meet the Leaders a LinkedIn i Instagram.

Actualment, Meet the Leaders, que arrenca la seva cinquena setmana, ha tancat fins a una quarantena de ponències, això sí, mantenint l'anonimat dels seus participants fins al diumenge abans de publicar els seus vídeos. En podem anticipar alguns d'ells: Inés Arroyo, reconeguda emprenedora triada 30u30 per la revista Forbes, o algunes de les veus més influents de LinkedIn com: Leo Piccioli, Jorge Branger, Manuela Villegas o Ana Romero, designats per la revista Entrepreneur dins dels 20 influencers més importants en espanyol de LinkedIn. 

El que havia de ser un gran esdeveniment frustrat s'ha convertit en l'oportunitat de treballar sense barreres geogràfiques ni temporals, apostant pel trencament d'estàndards, donant visibilitat, a més dels líders empresarials, a músics i artistes que aporten la seva visió particular sobre el món empresarial. 

Aquest és el vídeo de presentació de la iniciativa: