Més de 400 estudiants realitzen les Proves d’Accés a la Universitat al TecnoCampus

El TecnoCampus és un dels centres que acull a partir d’avui i fins al divendres 14 de juny les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). De fet, s’examinaran als centres universitaris del TecnoCampus un total de 452 estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, d’entre els 34.500 alumnes que s’han inscrit enguany als exàmens de selectivitat, provinents dels instituts Alexandre Satorras, Damià Campeny, Josep Puig i Cadafalch, Premià de Mar i Thos i Codina, Esteve Albert, el GEM i l’Escola Pia Santa Anna.

Les PAU es divideixen en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta d’un total de cinc exàmens, i la fase específica, que és voluntària per a tots els perfils d’estudiants. Els estudiants inicien la primera jornada amb el torn de les llengües catalana i castellana i de dues assignatures més corresponents a cada modalitat de batxillerat. El dijous serà el torn d’història i llengua estrangera, i dues assignatures més segons la modalitat. Per acabar, divendres, quedaran quatre exàmens més d’assignatures relacionades amb l’especificitat de la secundària triada. 

En la fase específica, que poden fer tant els alumnes de batxillerat com els procedents de cicles formatius de grau superior, els alumnes es poden examinar de fins a tres matèries de modalitat. Amb les dues millors qualificacions, un cop ponderades, obtingudes en matèries vinculades als estudis que vulguin cursar, es calcula la nota d’admissió, que pot arribar fins als 14 punts. Els estudiants podran consultar el resultat de les proves per Internet a partir del 26 de juny mitjançant el portal Accesnet de la Generalitat de Catalunya.