Nova exposició a la biblioteca del TecnoCampus amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

La Biblioteca-CRAI del TecnoCampus inaugura una petita mostra bibliogràfica per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, que se celebra cada any el 27 d’octubre. L’exposició es pot veure a la planta semisoterrani en horari de dilluns a divendres de 9 a 21 hores.

La UNESCO va aprovar el 2005 la celebració d’aquesta efemèride com a mecanisme per conscienciar al públic que els documents audiovisuals (pel·lícules, programes de ràdio i televisió, i les gravacions d’àudio i vídeo) són patrimoni de tots i formen part de la nostra història i identitat cultural. Sota el lema “Descobrir, recordar i compartir", l’objectiu de la jornada d’enguany és posar en relleu la necessitat de prendre mesures urgents i reconèixer la importància d’aquest tipus de documents.

Com a complement a l’exposició, la Biblioteca-CRAI ha elaborat una guia de lectura amb una selecció bibliogràfica que treballa diferents aspectes vinculats a la temàtica. Tots els documents es poden consultar a la biblioteca del TecnoCampus i es poden demanar a través del servei de préstec.