Noves línies de finançament ENISA, sense garanties, per a pimes i startups innovadores

L’Empresa Nacional d’Innovació, ENISA, depenent del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme ofereix finançament per a emprenedors i empreses amb la finalitat de donar suport a la creació, creixement i consolidació de les empreses innovadores amb l’única garantia de la viabilitat del projecte empresarial

Aquest línies són:

  • Línia emprenedors :Préstecs d'entre 25.000 € i 300.000 €, sense garanties. Dirigida a donar suport a les primeres fases de vida de pimes promogudes per emprenedors, sense límit d'edat.
  • Línia Joves Emprenedors: Préstecs d'entre 25.000 € i 75.000 €, sense garanties. Té com a finalitat afavorir la posada en marxa de projectes empresarials impulsats per joves de fins a 40 anys.
  • Línia creixement: Préstecs d'entre 25.000 € i 1,5 M €, sense garanties. Dirigida a donar suport als projectes empresarials de companyies interessades a expandir el seu negoci o aconseguir una millora competitiva.

Des del TecnoCampus, us podem informar sobre les característiques de les diferents línies de finançament i donar suport en el desenvolupament del pla de negoci necessari per la tramitació d'aquest instrument.

Persona de contacte : Iolanda Fernández yfernandez@tecnocampus.com