Oberta la convocatòria de les beques de grau per a esportistes d’alt nivell

Fer compatible l’esport d’alta competició amb els estudis universitaris de grau. Aquesta és la filosofia de les beques per a esportistes d'alt nivell, posades en marxa el curs 2014-15 pel TecnoCampus, sis entitats esportives de la ciutat i el Club Balonmano Granollers, i que fins aquest curs han beneficiat 68 estudiants. La convocatòria per al curs 2020-2021 d'aquestes beques ja està oberta.

Els clubs de la ciutat adherits al programa, i que financen el 50% de la beca, són el Centre Natació Mataró, el Centre Atlètic Laietània, el Club Esportiu Iluro Hoquei Club, el Club Joventut Handbol Mataró, el Club Hoquei Mataró i el Club Esportiu Futsal Mataró.

Poden sol·licitar aquests ajuts els estudiants Tecnocampus de grau el curs 2020/21 que siguin acreditats per alguna d'aquestes entitats, i que siguin esportistes en actiu, classificats en les categories superiors i que per la seva trajectòria i el seu nivell present es considerin esportistes d’elit en les seves seccions i en les seves categories. 

En tot els casos, la beca està dotada amb un import de 1.500  euros, dels quals la meitat els aporta el club al qual pertany l’estudiant becat i la resta, la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, titular de tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra.

Tota la informació sobre aquesta convocatòria està disponible aquí.

I si vols conèixer totes les beques, ajuts i programes de finançament disponibles per estudiar un grau, pots fer-ho aquí.