Oberta la inscripció a programes de postgrau que comencen entre gener i març

Entre els mesos de gener i març el TecnoCampus inicia la docència de cinc postgraus per als quals ja està oberta la inscripció.

En l’àrea de salut, s’inicia la tercera edició del Postgrau en Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic, en col·laboració de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, adreçat a diplomats i graduats en infermeria interessats a especialitzar-se en els coneixements del procés quirúrgic, la gestió i la seguretat del pacient dins d'aquesta àrea. Pel que fa a la també tercera edició del Postgrau en Ferides Cròniques, té com a objectiu crear formar professionals per a la millora de la qualitat de les cures infermeres que reben els pacients amb ferida de cicatrització complexa. La cinquena edició del Postgrau en Seguretat del Pacient, per la seva banda, s’imparteix amb la col·laboració de la Fundación para la Investigación, Formación y Consultoría en Seguridad del Paciente (FIDISP) i forma experts en seguretat del pacient i gestió de riscos assistencials.

En el camp de l’empresa, s’ofereix la tercera edició del Postgrau en Comptabilitat Financera, que aprofundeix en la normativa comptable i l’anàlisi financer. També es tracten les matèries necessàries per presentar-se a l’examen d’expert comptable, reconeixement que ofereix el Consejo General de Economistas i l’Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España. També s'obre la inscripció a la tercera edició Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social, un títol propi de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i subvencionat per la Generalitat. Es tracta d'un curs presencial i 100% subvencionat que té com a objectiu saber gestionar projectes empresarials sostenibles, innovadors i socialment responsables. 

Tots els postgraus són títols propis dels centres universitaris del TecnoCampus i de la Universitat Pompeu Fabra.
Si esteu interessats en algun d’aquests postgraus, el període de de preinscripció està obert. Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat.