Oberta la inscripció als cursos d'idiomes

El TecnoCampus organitza cursos d’idiomes impartits per un equip docent sota la direcció del servei d’Idiomes de la UPF. La superació dels cursos permet obtenir un certificat avalat per Idiomes UPF. Els certificats, amb la garantia de reconeixement UPF, acrediten el tipus de curs, el nombre d'hores i el nivell establert dins del Marc europeu comú de referència. Aquests cursos s'adrecen primordialment a estudiants dels centres universitaris del parc, però estan oberts a la inscripció de treballadors de les empreses del parc.

Informació general:

Modalitats: presencial o semi-presencial. Modalitat presencial: tres hores seguides un dia a la setmana (dimarts o dijous) en horari de matí o tarda. Modalitat semi-presencial (només anglès): dues hores presencial un dia a la setmana en horari dimarts a les 9h o dijous a les 18h.

Calendari: Les classes comencen el dia 29 de setembre del 2020 i finalitzen el 18 de juny del 2021. Consulta calendari acadèmic.

Places: Les places són limitades, màxim 30 estudiants modalitat presencial i 20 en modalitat semipresencial.

Certificació: La superació dels cursos permet obtenir un certificat avalat per Idiomes UPF. Els certificats, amb la garantia de reconeixement UPF, acrediten el tipus de curs, el nombre d'hores i el nivell establert dins del Marc europeu comú de referència.

Requisits: Acreditar el nivell previ d'idioma. Per saber el teu nivell hauràs de fer la Prova de Diagnosi Lingüística-PDL (si no l´has fet) o bé acreditar-lo amb una certificació oficial del nivell assolit fins ara.

 Preus

Matrícula Aula Oberta d’Idiomes: 595€

Certificat acreditatiu: 30€ (preu orientatiu)

Procés d’inscripció a l’Aula Oberta d’Idiomes:

Preinscripcions obertes fins el 2 d’octubre del 2020 a las 14:00 h.

Formulari de preinscripció: Emplena el formulari en aquest enllaç

Procés d’inscripció a la Prova de Diagnòstic Lingüístic (PDL):

Preu:15 €

Realització de la Prova de Diagnòstic Lingüístic (PDL) d'anglès pròpia del servei d’Idiomes UPF. per poder adreçar els interessats als nivells adequats. 

Pots consultar quins casos en què pots estar exempt de la realització de la PDL en el web  https://www.tecnocampus.cat/ca/aula-oberta-idiomes

Inscripció a la PDL: Link agenda (http://agenda.tecnocampus.cat/go/PDL_AOI_2020)

Data límit per inscriure-s'hi: 2 d’octubre de 2020.

NOTA: La realització de la PDL no assegura l'obtenció de la plaça als cursos de l'Aula Oberta d'Idiomes