Octubre és el mes internacional a TecnoCampus

Si aquest curs 2019-20 encara no acabes la carrera, vol dir que encara tens l’oportunitat de marxar a estudiar fora el proper curs 2020-21.

Ja sabem que acabes d’aterrar de vacances i que encara no penses en l’any vinent, però és important que estiguis alerta al que t’expliquem a continuació: octubre és el mes internacional a TecnoCampus.

Aquest any, hem avançat la convocatòria de mobilitat internacional al mes d’octubre. Si vols estudiar fora l’any vinent, agafa l’agenda, apunta, i sobretot, fes els deures, perquè el temps vola:

1- Busca la teva universitat (des de ja fins al 4 de novembre): el TecnoCampus té conveni amb més de 100 universitats de 34 països diferents. No és segur que puguis accedir a la teva preferida, per això és important que les coneguis totes. Mira-les en aquest enllaç, i si tens algun dubte, sol·licita una sessió d’assessorament (individual o en grup) enviant un correu a rrii@tecnocampus.cat; els dimarts, de 12 a 13 h i de 16 a 17 h, estem disponibles per a tu! 

2- Inscriu-te a la prova d’anglès (abans del 14 d’octubre): per marxar a estudiar fora, ens has de demostrar que tens el nivell suficient per no morir de fam allà on vagis. Entra aquí per fer la inscripció. I si tens algun dubte, escriu a idiomes@upf.edu

Ho estàs apuntant tot? Després no diguis que no t’hem avisat i que hagués estat una gran experiència... perquè en això últim sí tindràs raó!

Seguim:

3- Vine a les sessions informatives (del 22 al 24 d’octubre): t’explicarem el funcionament de la convocatòria, els diferents tipus de programes de mobilitat, terminis de sol·licituds, programes de beques,... És la part avorrida, sí, però tan necessària! Inscripcions aquí!

4- Deixa’t veure per la Fira d’Universitats (29 d’octubre): descobreix, en persona, les universitats on pots marxar d’intercanvi. Coneix, a més, experiències d’estudiants que ja han marxat i el programa de pràctiques d’Erasmus. 

5- Sessió especial Study Abroad (30 d’octubre): si vols marxar a estudiar als Estats Units, Canadà o Austràlia, cal que vinguis a aquesta sessió especial, perquè són convenis amb condicions diferents de la resta. Inscriu-t’hi aquí!

I per últim, sol·licita la teva plaça per marxar a estudiar fora del 4 al 10 de novembre. Que com es sol·licita? No pateixis ara: si fas tots els deures, arribaràs completament preparat a l’examen final.