L’Oficina de Relacions Internacionals participa a Varsòvia a una sessió formativa a nivell europeu

Yaiza Bueno, responsable de l’Oficina de Relacions Internacionals del TecnoCampus, va viatjar els dies 15, 16 i 17  de novembre a Varsòvia (Polònia) per assistir a una formació organitzada per l’Associació Europea per a l’Educació Internacional (EAIE, European Association for International Education), entitat de referència per als professionals de l’ensenyament superior a Europa.

Sota el títol “How to manage an International office”, la sessió se centrava en quines són les tasques de les oficines internacionals de les universitats i en com aquestes poden millorar els serveis que ofereixen. Les habilitats de lideratge, les estratègies d’internacionalització i la comunicació del servei són alguns dels aspectes que es van treballar durant la jornada, sobretot a través de dinàmiques grupals i de casos pràctics.

Aquest tipus de formacions serveixen, alhora, per fer networking i establir noves col·laboracions pel que fa als programes de mobilitat. En aquest sentit, la presència en aquesta activitat s’emmarca dins del compromís del TecnoCampus cap a la internacionalització i la implicació en debats que es duen a terme en l’àmbit europeu d’ensenyament superior.