Participa en el sorteig universitari a Instagram i guanya un kit d’estudi del TecnoCampus!

Comparteix el teu primer dia a la universitat a través d’Instagram i guanya un dels tres paquets de marxandatge amb material d'estudi que sorteja el TecnoCampus entre tots els estudiants que comencen els estudis de grau aquest curs a una de les tres escoles. El TecnoCampus organitza aquest sorteig amb motiu de les sessions de benvinguda que tenen lloc els dies 18,19 i 20 de setembre per als més de 800 nous estudiants. Com pots participar-hi?

1. Segueix el compte de TecnoCampus (@viueltecnocampus) a Instagram.
2. Posa “m’agrada” a la publicació del sorteig
3. Penjar una instastory al teu perfil d’Instagram amb el hashtag #elmeuprimerdia i etiqueta el compte d’Instagram del TecnoCampus.

Poden participar-hi tots els estudiants que comencen els estudis de grau el curs 2017-2018 al TecnoCampus. El concurs comença avui dilluns 18 i el termini per participar-hi acaba el proper divendres 22 de setembre, coincidint amb la sessió de benvinguda als estudiants internacionals. El dilluns 25 de setembre es realitzarà el sorteig per instastories des del compte d’Instagram del TecnoCampus i s'anunciaran els tres guanyadors!