Pla de desescalada del parc empresarial

En data 25 de maig, la zona sanitària metropolitana nord, on està ubicat el TecnoCampus, ha passat a la fase 1 del pla de descalada de la crisi sanitària causada pel coronavirus.

En aquest sentit, a partir d'aquesta data s'ha establert un control d’entrada al parc i el restabliment dels horaris d’obertura del parc empresarial (edificis TCM2 i TCM3), mentre que les instal·lacions universitàries (edificis TCM1 i TCM6) romanen tancades al públic.

Segons el previst en el “Pla de mesures de prevenció del SARS-CoV-2 per al retorn generalitzat a l’activitat presencial de les empreses del Parc TecnoCampus ” i el “Protocol per a l’ús dels espais comuns del Parc Empresarial del TecnoCampus de prevenció del SARS-CoV-2”, el parc té un únic punt d’accés al hall del TCM2, des d’on es pot accedir a les oficines de qualsevol de les dues torres -TCM2 i TCM3- en horari normalitzat, de les 8 a les 22 h., amb ús exclusiu d’una porta d’entrada i un altre de sortida. Fora d’aquest horari, els treballadors podran accedir als edificis a través de les portes amb accés electrònic.

En aquest punt d’accés del TCM2 s'ha establert el control preventiu de l’equipació de protecció obligatòria.

El servei de consergeria ha estat restablert, en horari de 8 a 22 h., amb totes les tasques de recepció, gestió de correspondència i paqueteria, control d’accés i la resta de funcions que es desenvolupen en una situació habitual. El servei de neteja s'ha reforçat, i el de vigilància de seguretat és de 24 hores.

A continuació, et convidem a veure un vídeo on de manera gràfica t'expliquem les principals mesures que afecten treballadors, empreses i visitants del parc: