Presenta una proposta fins al 3 de maig!

El TecnoCampus convoca per segon any consecutiu el concurs “Dissenya la carpeta del TecnoCampus” per escollir de manera participativa com serà la carpeta que es lliurarà als nous estudiants matriculats el curs 2019-2020. El període de presentació de propostes és del 10 d'abril al 3 de maig del 2017.

Poden participar-hi tots els estudiants matriculats al TecnoCampus durant el curs 2018-2019. Entre tots els projectes rebuts, un jurat farà una selecció d’un màxim de cinc propostes finalistes, que es publicaran a la pàgina web del TecnoCampus el 17 de maig. Entre els finalistes, es farà una votació oberta a tots els estudiants per escollir la proposta guanyadora. El període de votació de les propostes finalistes serà del 20 al 31 de maig. La proposta guanyadora serà anunciada el 6 de juny.

L’estudiant que guanyi el concurs rebrà un xec regal per valor de 300 euros. La seva proposta, revisada pel dissenyador del TecnoCampus, serà el disseny de les carpetes del curs acadèmic 2019-2020, i s’inclourà la signatura de l’autor a la solapa de la carpeta.Trobaràs tota la informació relativa a la convocatòria aquí.

La mida màxima per penjar la proposta és de 5 megabytes i per aquest motiu, en la fase de valoració només es demanarà a l’estudiant que enviï l’arxiu en format .jpg. Només es demanarà la proposta en format vectorial a l’estudiant guanyador.

Tota la informació aquí.