Presentats 7 nous projectes de recerca i transferència en convocatòries competitives

Entre els mesos d’octubre i novembre s’han presentat 7 noves sol·licituds d’ajuts per projectes de recerca i transferència de coneixement en convocatòries de concurrència competitiva, per valor de 970.429,14€.

Els projectes sol·licitats són els següents: 

  • Detecció i anàlisis de moviment humà 2D/3D, liderat per l’investigador Marcos Faúndez, i presentat a la convocatòria Projectes R+D del Pla Estatal d’Investigació Científica del Ministeri de Ciència i Innovació.
  • Preus de la vivenda: diferències de gènere en les decisions financeres i l’impacte de l’economia col·laborativa, la criminalitat i els conflictes polítics i urbans, liderat per l’investigador Josep Mª Raya, i presentat a la convocatòria Projectes R+D del Pla Estatal d’Investigació Científica del Ministeri de Ciència i Innovació.
  • Impacte de l’exercici físic en pacients amb càncer de pulmó avançat (CaPEFyS), liderat per l’investigador Manuel Garnacho, i presentat a la convocatòria Projectes R+D del Pla Estatal d’Investigació Científica del Ministeri de Ciència i Innovació.
  • Ajuts per a la contractació de personal d’investigador novell (FI), presentat a la convocatòria de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i d’Investigació.
  • Moving towards healthier lifestyle: promoting physicial activity at universitympacte de l’exercici físic en pacients amb càncer de pulmó avançat (CaPEFyS), liderat per l’investigadora Alba Pardo, i presentat a la convocatòria Ajuts a la Investgiació Ignacio H. Larramendi de la Fundació MAPFRE.
  • Impacte de l’exercici físic en la salut de la gent gran del Maresme (EfSaGaMar), actuació liderada per l’investigador Manuel Garnacho i presentada dins el projecte PECT: Mataró-Maresme: ecosistema d’innovació per a les ciutats cuidadores presentat a la convocatòria de Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) del Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.
  • ReSoBanking: ¿Pot la informació de les xarxes socials millorar el procés d’aprovació de crèdits hipotecaris? liderat per l’investigador Josep Mª Raya, i presentat a la convocatòria Ajuts a equips d’investigació científica de la Fundació BBVA.

Amb aquestes sol·licituds ja són 23 els projectes de recerca i transferència de coneixement sol·licitats en convocatòries de subvencions de concurrència competitiva durant l’any 2019.