El professor Alex del Olmo obté el primer premi en dos festivals internacionals de cinema subaquàtic

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals Alex del Olmo, que actualment està d’excedència per l’Indopacífic, ha guanyat el primer premi en dos festivals internacionals de cinema subaquàtic per dos curtmetratges. El primer guardó el va obtenir en el festival Fotovideosub 2018, celebrat el passat mes d’agost a Sant Antoni de Calonge, per un treball de macro fauna gravat a Anilao (Filipines) el mes de gener.

El segon curtmetratge ha estat guardonat dins de la categoria de Barandilla de Oro en la 42a edició del Cicle Internacional de Cine Submarí de Donostia-San Sebastián (CIMASUB), que se celebarà del 15 al 17 de novembre a San Sebastián. Es tracta del màxim guardó que atorga aquest certamen on hi participen fotògrafs i cineastes subaquàtics de tot el món. En aquesta ocasió, el curt s'ha filmat en diverses localitzacions de Filipines: Malapascua, Negros, Cabilao, Bohol i Moalboal.

En totes les produccions el professor Alex del Olmo ha comptat amb el suport de Lidia Martínez-Seara, graduada en Mitjans Audiovisuals al TecnoCampus, qui ha realitzat totes les correccions de color i recollirà el guardó el proper 17 de novembre a San Sebastián. Actualment també hi col·labora un altre graduat en Mitjans Audiovisuals, Miquel Casals, que està composant la banda sonora dels dos últims curtmetratges gravats a Indonèsia, el parc Nacional Komod i en vàries localitzacions de Bali, com Amed, Tulamben, Nusa Penida i Lemboga.