Els professors Marcos Faúndez i Aina Fernandez participen al Congrés Dones, Ciència i Tecnologia a Terrasa

Els professors de l’Escola Superior Politècnica Marcos Faúndez i Aina Fernandez han participat al Congrés Dones, Ciència i Tecnologia, celebrat els dies 6 i 7 de març al Vapor Universitari de Terrassa. Ho han fet amb la comunicació “Salut, un àmbit propi de la tecnologia atractiu per a noies”, una ponència basada en l’experiència adquirida en diversos actes i activitats de promoció realitzats al TecnoCampus.

Una de les activitats en la qual se centrava la presentació era la xerrada “Biometria aplicada a seguretat i salut”, on s’explica d’una manera molt planera la feina que es realitza des del Grup de Recerca del Tractament del Senyal del TecnoCampus. El Congrés Dones, Ciència i Tecnologia, que enguany celebra la primera edició, s’adreça a totes aquelles persones que tenen interès per conèixer i analitzar la bretxa de gènere en els camps de la ciència i la tecnologia. De fet, prendre consciència és bàsic per canviar el model actual i construir-ne un de nou –amb perspectiva de gènere.

En aquesta mateixa línia, de posar en relleu les aportacions de les dones en els àmbits de la ciència i la tecnologia, el TecnoCampus ha impulsat enguany el projecte TecnoGirl per fomentar les vocacions tecnològiques entre les més joves. En aquest sentit, el proper dissabte 16 de març s’organitza la HackGirl, la primera hackathó en femení de Mataró, on les inscripcions encara estan obertes.