Un projecte sobre la creació d'un centre d’oci digital relacionat amb el món dels videojocs guanya el Weekend Challenge 2015

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la tercera edició del Weekend Challenge, un esdeveniment de cap de setmana sobre emprenedoria pensat perquè empresaris i emprenedors ajudin els estudiants de les tres escoles universitàries del TecnoCampus que tenen idees de negoci. Aquest any el premi ha estat per a un projecte anomenat "E-center", una proposta sobre la creació d'un centre d’oci digital que permeti als usuaris recrear l’experiència de ser un jugador professional de videojocs, fomentant la competitivitat però potenciant alhora el treball en equip i la socialització.

Els membres de l’equip guanyador del Weekend Challenge 2015 són Eduard Álvarez, Martín Bellido, Esteve Castells, Álex Muñoz i Gerard Xalabardé. Esteve Castells, participant d'aquest grup, comenta que és una idea que s'inspira en els E-Sports, un fenomen de masses a països com Corea del Sud i Estats Units.

El jurat va valorar la clara oportunitat de mercat d’aquest projecte i que l’equip fos multidisciplinari, és a dir, que estigués format per estudiants de diferents graus de l’Escola Superior Politècnica i de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus. El premi d’aquestes jornades és l'oportunitat de participar el maig del 2016 en la trobada internacional IntEntSem 2016, que se celebrarà a la ciutat de Ghent (Bèlgica) amb una beca del TecnoCampus valorada en 400 euros.

Aquest any les jornades han comptat amb una menció especial per un projecte anomenat "Transmart", que consisteix en la creació d'un dispositiu per geolocalitzar els vehicles. L’equip estava format per Jordi Sánchez, Gerard Seriñano, Joquin Vellvehí, Víctor Aguilar i Marc Gaixas i, en aquesta ocasió, el jurat va destacar la viabilitat i el potencial de la idea en relació a la rendibilitat d’aquest model de negoci.

La valoració global del jurat d’aquesta edició ha estat molt positiva i s'ha remarcat l’entusiasme de tots els participants, organitzats en un total de nou equips. Ha destacat la capacitat dels estudiants per desenvolupar una idea en menys de 48 hores i els bons projectes i models de negoci presentats.

A les imatges, tots els participants, i l'equip guanyador, acompanyat del director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i l'equip d'emprenedoria del parc.