Quaranta joves desenvoluparan les seves idees de negoci al TecnoCampus des del programa Explorer

El TecnoCampus va celebrar ahir a la tarda l’acte d’inaugural del programa d’emprenedoria universitària Explorer, que compta amb quaranta participants. Aquesta és la tercera edició que el TecnoCampus és un dels centres que acull el programa on durant els propers cinc mesos es desenvoluparan vint projectes emprenedors.

El programa, que ofereix als participants assessorament personalitzat i formació en innovació i models de negoci, premiarà el millor emprenedor del TecnoCampus amb un viatge a Silicon Valley, l’ecosistema d’innovació més gran del món, on rebran classes magistrals en empreses tecnològiques punteres, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, l’emprenedor seleccionat també optarà a un dels tres premis a nivell estatal, dotats amb 30.000, 20.000 i 10.000 euros, per seguir desenvolupant el seu negoci. 

El programa Explorer “Jóvenes con idees” l’impulsa Banco Santander a través de Santander Universidades i el coordina el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE). El projecte forma part de la voluntat d'enfortir l'emprenedoria en l'àmbit universitari, un dels trets que singularitzen els graus i postgraus que es poden cursar al TecnoCampus. El servei d’emprenedoria universitària atén al llarg de l'any tots els estudiants que volen posar en marxa projectes, i organitza, a més del programa Explorer, altres iniciatives. Els guanyadors de l’última edició van ser Marc Millet i Nil Oleaga amb un producte per augmentar la seguretat dels ciclistes.