Quatre estudiants d’Infermeria participen en un congrés internacional sobre lideratge al Regne Unit

Les estudiants Anna Fernando, Mouna Halhoul, Ona Badia i Clara Casillo, del Grau en Infermeria del TecnoCampus, van participar el 9 i 10 de maig a la conferència internacional “European Junior Leadership Academy for Student Nurses” a Nottingham, al Regne Unit.

Les quatre estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut van rebre una beca per participar en aquest acte sobre lideratge en l’àmbit de la infermeria que s’emmarca dins d’un projecte més ampli finançat pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Es tracta d'una iniciativa coordinada per la Universitat de Nottingham i en la qual hi han participat el Trinity Colleage de Dublin (Irlanda), l’Escola d’Infermeria de Lisboa (Portugal) i la Universitat de Maribor (Eslovènia). En aquest sentit, l’objectiu del programa és identificar els potencials líders estudiantils en infermeria al principi de la seva carrera per tal de fomentar el desenvolupament dels coneixements, les actituds i les habilitats per a un lideratge efectiu.

La participació d'estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut ha estat possible gràcies a la col·laboració que manté el centre universitari amb el grup internacional UDINE, un grup que promou l'intercanvi intel·lectual entre professionals de la salut interessats en la recerca en infermeria, l'educació i la pràctica de la professió.