Rebeca Pérez fundadora d’Invertis i Mariam Ayadi, CEO de Wipass, ambues ubicades al TecnoCampus, escollides com a dones emprenedores referents pel diari El Referente

Rebeca Pérez és fundadora i CEO de Inviertis, el primer mercat en línia de propietats en rendibilitat per invertir en propietats com en actius financers; un market place immobiliari per a propietats que ja tenen inquilins i una eina de presa de decisions i gestió integral per a inversors. És graduada en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació al TecnoCampus/Universitat Poempeu Fabra i va treballar en diversos llocs com a professora abans d'impulsar Inviertis.

Mariam Ayadi és graduada en Màrqueting i Comunitats Digitals al TecnoCampus/Universitat Pompeu Fabra i CEO de Wippas, una app que permet que els convidats puguin connectar-se a una xarxa Wi-Fi fàcilment amb només moure una mà. Per a ella, els únics límits són a la creativitat, i, en el sector de les empreses i fins i tot en la vida personal, tot és qüestió d'investigar, experimentar i provar però, sobretot, perseverar.

Veure la noticia