Reconeixement per al grup de recerca Elekin, en el qual participa el professor Faúndez

El grup de recerca Elekin, del qual és membre el professor de l'Escola Superior Politècnica Marcos Faúndez, ha rebut un premi a la millora de la qualitat de vida de persones majors o en situació de dependència que atorga la Fundació Domus Vi. Prop de 500 iniciatives de tot el territori espanyol van optar a uns guardons que en poc temps s'han convertit en referència del sector sociosanitari.

El premi és una donació fruit de la iniciativas olidària posada en marxa per la Fundació Domus Vi 'Kmsper recordar', coincidint amb el 'Diamundial de l'Alzheimer'.12.000 persones a tot Espanya, en pocs dies, van sumar 100.000 quilòmetres que la Fundació va convertir en 10.000 euros. El grup de recerca basc EleKin va rebre e donatiu perquè continuï amb la seva tasca en l'avanç del coneixement de la malaltia de l'Alzheimer i en el desenvolupament d'eines tecnològiques que millorin la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta  malaltia.

El professor Marcos Faúndez forma part com a col·laborador extern. Així mateix, la responsable del grup basc és membre del projecte de recerca del grup de Tractament del Senyal i dades del Tecnocampus.