Reordenació del calendari lectiu i d'exàmens

Comunicat del Consell Acadèmic del TecnoCampus adrreçat als estudiants dels centres universitaris del parc:

"Benvolgut estudiant,

Benvolguda estudiant,

Tal com et vam informar la setmana passada, els exàmens previstos per a aquesta setmana de manera presencial es reprogramaran per dur-los a terme de manera online, en els casos en què sigui possible aquesta modalitat, a partir del dilluns dia 23 de març i fins al 3 d'abril. Els centres t'informaran dels horaris en que es duran a terme i dels mitjans i condicions en què es realitzaran.

Pel que fa als els exàmens en format presencial, es duran a terme un cop començades les classes del tercer trimestre, dins de l’horari habitual i en franges horàries lliures de docència.

Les classes del tercer trimestre començaran el dimarts 14 d’abril. Si encara persisteix la prohibició de classes presencials, s’impartiran online. El TecnoCampus disposa de les eines tecnològiques necessàries per garantir una docència de qualitat en aquest format. El retard d’una setmana en el començament de classes del tercer trimestre es compensarà allargant el curs una setmana més del previst.

Aquestes mesures són les que es contemplen a data d’avui i en les actuals circumstàncies. S'està fent un seguiment diari de la situació i s'està preparat per adaptar-se a les directius que en cada moment puguin dictar-se i que obliguin a modificar les mesures acordades en data d’avui.

Si tens qualsevol incidència personal derivada de les actuals circumstàncies que puguin dificultar la teva participació en els exàmens, si us plau posa't en contacte amb el coordinador / tutor de la teva titulació.

Cordialment

Comitè Acadèmic del TecnoCampus