Seminari sobre emprenedoria i dona de la professora Màrian Buil

La professora Màrian Buil ha impartit la sessió "Capacitats dinàmiques individuals i gènere: casos d'emprenedoria en femení" en el marc del títol d'expert Igualtat de gènere: treball, atur i pensions que organitza l'Institut Universitari d'Estudis de la Dona de la Universidad Autònoma de Madrid.

De la sessió, Buil en destaca la diversitat de perfils dels estudiants, entre els quals hi havia joves recent graduades en recerca de feina, persones en actiu en el sector privat o representants del món sindical i polític. Aquesta diversitat va enriquir el debat i els resultats de la metodologia aplicada en la sessió.

La professora Màrian Buil investiga en les capacitats de gestió dinàmiques individuals i ha publicat un article sobre les diferències de gènere en relació al compromís social i ambiental que defineix el nou model de gestió de les empreses que prioritzen aspectes de la sostenibilitat per sobreviure a llarg termini. L'article Individual dynamic managerial capabilities: Influence over environmental and social commitment under a gender perspective s'ha publicat al Journal of cleaner production.