Sessions gratuïtes d’orientació laboral, apunta-t'hi!

Busques feina o pràctiques? Com a estudiant del TecnoCampus, pots participar a les sessions gratuïtes d’orientació laboral que organitza el Servei de Carreres Professionals:

  1. Les sessions ens desenvoluparan en entrevistes individuals de màxim 60 minuts. Cada estudiant o graduat podrà sol·licitar un màxim de 3 assessoraments per curs. En cas d’estar interessat, envia'ns un correu electrònic per demanar hora a talent@tecnocampus.cat, explicant breument el motiu de la consulta.
  2. Una vegada sol·licitada l'entrevista, rebràs un correu de confirmació de cita que hauràs de contestar el més ràpid possible. En cas que no rebre correu de confirmació, entendrem que la reserva queda anul·lada i procedirem a cancel·lar-la.
  3. Si necessites anul·lar la cita, cal comunicar-ho amb un mínim de 48 hores abans de la sessió. En cas d’anul·lar-la desprès del termini establert, no podràs programar una nova sessió fins al següent trimestre acadèmic.

IMPORTANT! Per tal de que la sessió sigui més efectiva cal que portis una proposta del teu currículum vitae i de la carta de presentació.

I si necessites que et resolguem dubtes més concrets relacionats amb recursos de recerca feina, oferim assessorament en format entrevista exprés de 10 minuts. L'horari d’atenció del Servei de Carreres Professionals és els dilluns i divendres de 12 a 14 hores. 

Sessions específiques

Aquest segon trimestre organitzarem sessions específiques sobre:
17 de gener - Vols que t’ajudem a millorar el teu CV?
30 de gener – Tens una entrevista de feina? Vols que t’ajudem a preparar-la?
30 de gener - Linkedin: treu tot el suc a aquesta xarxa professional
En aquest taller aprendràs quins són els elements clau del perfil de LinkedIn i com gestionar les recomanacions, validacions, publicacions i interaccions. T’explicarem quina estratègia has de seguir per trobar les ofertes de feina que més t’interessen! De moment, pots consultar aquest article on et donem 5 consells per millorar el teu perfil de Linkedin.

Obrirem inscripcions properament, però si tens algun dubte pots enviar-nos un correu a talent@tecnocampus.cat.