Sigma Industrial Precision: detectar els errors abans que succeeixin per millorar la productivitat

Sigma Industrial Precision, ubicada al parc empresarial TecnoCampus, aposta per un manteniment predictiu a partir de l’anàlisi del comportament elèctric de la maquinària industrial.

Predictive Sigmaés la seva plataforma de manteniment predictiu que utilitza tot el potencial de les tecnologies de la indústria 4.0: IOT, cloud computing, intel·ligència artificial i machine learninig, per analitzar de forma contínua el comportament electrònic de la maquinària industrial i detectar errors abans que es produeixin.

L’empresa va ser seleccionada per Acció com una de les 50 start-ups amb més projecció en Catalunya. A més, també va estar seleccionada per estar present en l’IOT Solutions World Congress. En aquesta, va presentar un pilot que comptava amb tres màquines connectades en sèrie simulant una línia de producció, van simular alguns errors comuns d’una instal·lació industrial i llavors es va apreciar com la plataforma rebia i analitzava les dades recollides pels sensors o alertava dels problemes detectats.

Per a més informació.