Sigma Industrial Precision participa en un congrés a Barcelona sobre l'internet de les coses

Sigma Industrial Precision, empresa amb seu al Tecnocampus, ha presentat la seva plataforma de manteniment predictiu Predictive Sigma en el congrés de la IOT, que s’ha celebrat del 16 al 18 d’octubre a la Fira de Barcelona. Amb més de 16.000 visitants a nivell internacional, és l'exposició referent a nivell europeu en el sector de l'internet de les coses, la intel·ligència artificial i el Blockchain. Hi participen empreses punteres en el sector, com Google, Intel o Microsoft.

Sigma Industrial Precision ha estat seleccionada per Acció, entitat de desenvolupament econòmic de la Generalitat de Catalunya, per formar part de l’àrea de exposició de l'estand "Catalonia". L'empresa hi ha presentat una maqueta demo simulant una petita planta industrial, monitoritzada amb sensors propis, i la seva plataforma de manteniment predictiu al núvol. La demo mostrava com un sistema es capaç de detectar errors en la instal·lació elèctrica i en màquines a través de l'anàlisis en temps real de paràmetres elèctrics.

L'empresa és una iniciativa del professor de l'Escola Superior Politècnica Carles Paul, juntamernt amb Patricio Saez i Ramon Serra.