Sigma Industrial Precision participa en un "market place" de solucions d'Indústria 4.0

L’empresa Sigma Industrial Precision, empresa ubicada al TecnoCampus, va participar en un l’esdeveniment d’ACCIÓ on es presentaven solucions tecnològiques en l’àmbit de la indústria 4.0 davant l’auditori d’empreses industrials el 17 de gener. Al Marketplace hi van participar quaranta empreses industrials, onze expositors i unes 180 persones.

Sigma Precision Industrial va atendre empreses durant la jornada i va aconseguir contactes amb potencial de venda. A més, està en conversa amb Acció per formar part de l’estand de Catalunya a la propera Hannovar Messe del mes d’abril, dins de la fira més important del món, pel que fa a indústria 4.0, la Digital Factory.

Aquest febrer l'empresa farà un viatge a Portugal, després d’haver participat en la primera edició del programa Go Global. Després d’aconseguir finançament, està tancant els primers acords pilot i comercials amb importants empreses industrials públiques i privades, fet que comporta un creixement en infraestructura i equip per abordar aquesta expansió del negoci.

Vols saber-ne més sobre aquesta empresa? Visita la seva pàgina web.