Sopar solidari per lluitar contra la disfàgia el proper 13 de desembre

El proper 13 de desembre tindrà lloc un sopar-espectacle solidari a benefici de la campanya “El Menjar Cura!”, impulsada pel Consorci Sanitari del Maresme (CSdM). Aquest sopar, que tindrà lloc al foyer del Tecnocampus, té com a objectiu recaptar fons per a la recerca. El CSdM és capdavanter en el tractament d'aquesta malaltia, que afecta 1 de cada 4 persones majors de 70 anys. Només a la ciutat de Mataró podria haver-hi unes 3.000 persones afectades, la majoria sense diagnosticar. També pateixen disfàgia el 50% de les persones ingressades a l’Hospital de Mataró i el 80% dels ingressats en centres sociosanitaris i en residències geriàtriques.

Tecnocampus no és només l´espai que acollirà el sopar, sinó que és una entitat col·laboradora de la campanya i dóna suport a aquesta iniciativa.

Durant la gala, a més de poder gaudir del sopar, també es realitzarà un espectacle, exclusiu i especialment pensat per a l'ocasió, de la companyia de teatre "Comediants". A més, també hi hauraà sorpreses durant la nit, i tot això serà presentat i conduït pel presentador de TV3 Espartac Pera, mataroní. 

Cada entrada, suposa una donació íntegra per a la causa, i es poden aconseguir entrant al web www.elmenjarcura.cat.