El TecnoCampus estrena una aplicació mòbil per als estudiants universitaris

Els estudiants del TecnoCampus podran gaudir a partir d’aquest curs 2016-2017 de l’aplicació oficial “TecnoCampus Estudiants”. Es tracta d’una nova aplicació mòbil gratuïta per a terminals Android i iPhone que té com a objectiu facilitar als estudiants la vida a la universitat. En aquest sentit, l’app proporciona a través del telèfon mòbil informació acadèmica i de tots els serveis que s'ofereixen als estudiants.

La nova aplicació incorpora el carnet d’estudiant digital, els horaris de classe i les qualificacions personals de les assignatures que cursa l’alumne. L’estudiant també té l’oportunitat d’estar connectat a l’actualitat del campus i als propers esdeveniments mitjançant l'apartat de notícies i el calendari, a través del qual podrà generar recordatoris i notificacions.

L’app també ofereix altres serveis d'ús habitual per als estudiants, com ara els horaris de la Biblioteca-CRAI, el Club d’Avantatges TecnoCampus -amb descomptes per a estudiants-, el servei de Helpdesk per incidències, l’accés al Punt d’Informació a l’Estudiant, i el servei d’impressora i wifi, entre d’altres.

L’aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa Lyncat, un projecte nascut de la col·laboració entre dues empreses del parc empresarial i tecnològic del TecnoCampus. Els usuaris d’Android ja la poden instal·lar "TecnoCampus Estudiants" al seu dispositiu mòbil mitjançant Play Store, i els usuaris de dispositius iOS la trobaran a l’AppStore.